Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles

Virágvíz Bio Purity Vision 100 ml (PURV105)

Virágvíz Bio Purity Vision 100 ml (PURV105)

Új termék

Tři květinové vody v jednom - péče o tu nejjemnější pleť, vhodné i pro miminka. Objem 100 ml.

Több információ

2 db

Ebből a termékből 2 darab van raktáron
Raktáron (kedden 9.24. az Önnél vagy átvételre)

Jelenlegi szállítási sebesség (megrendelés esetén holnap eddig 13:00)


átvehető
  • Packeta - átvételi pont
  • kedden 9.24.
  • Magyar Posta - kézbesítés a postára
  • kedden 9.24.
  • Magyar Posta - postal point
  • kedden 9.24.
     
    a címre történő kézbesítés
  • Legolcsóbb házhozszállítás
  • kedden 9.24.
  • GLS - futárszolgálat
  • kedden 9.24.
  • Magyar Posta - kézbesítés a megadott címre
  • kedden 9.24.
    4 790 Ft

    szállítás 1 060 Ft-tól

    Kézbesítés két nap múlv

    120 nap az áru visszaküldésére

    98%-ban elégedett ügyfelek

    Több mint 400.000 darab fehérnemű nagyszerű áron

    ingyenes szállítás 19 220 Ft-tól

    átlátható ár

    Az árengedményeket az eredeti árból számítják ki. Az ingyenes szállítás a kedvezménykódok levonása után kerül kiszámításra.

    Szeretne biztosra menni, hogy nem marad le több kedvezményről? Iratkozzon fel a hírlevélre az oldal alján.

    https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

    4 790 Ft ÁFÁ-val

    Termékleírás

    Bio Floral víz tisztasága Vision

    Az érzékeny bőrű nőknek, valamint csecsemőknek és gyermekeknek szánt gyengéd víz három virágos vizet egyesít organikus minőségben. Összehangoltan biztosítják a finom és érzékeny bőr szükséges ápolását. A bio virágvíz harmonizáló ápolást nyújt a száraz és problémás bőr számára is.

    • A bio rózsavíz hidratáló és regeneráló hatású. Illata az anyaméhre emlékeztet.
    • A bio levendulavíz megnyugtatja a vörös és irritált bőrt. Az illatának ősidők óta tulajdonítják azt az erőt, hogy megnyugtatja a zavart elmét és pihentető alvást idéz elő.
    • A bio kamillavíz finom méz illatú és nyugtató hatású. Enyhíti a pelenkakiütést, viszketést és duzzanatot.

    Sokoldalú használat

    A bőr kényeztetése: Az anyukák imádni fogják, mint testápolót és tonikot. Nem kell aggódnia a száraz, gyulladt, ekcémás vagy irritált bőr kezelése miatt. Alkalmazása után a bőr gyönyörűen puha és hidratált lesz. Javasoljuk, hogy alapként is használd, mielőtt arcolajokat használnál. Ez a lépés könnyebb felszívódást eredményez, és az olaj jobban fog teljesíteni. Forró napokon a Bio virágvízzel gyorsan felfrissítheti arcát.

    Testápolás: A Bio Floral Water a baba mindennapi ápolására készült. Használhatja pelenkázás közben, amikor az éppen megmosott bababőrt kell kezelni. Este adjon hozzá Bio Flower fürdővizet, 10 fröccsöt 1 liter fürdővízhez. Ezt a napi ápolást már a baba születésétől kezdve elkezdheti.

    Illatos haj: A Bio Flower Water segít az idősebb gyermekek első fürtjeinek és rakoncátlan hajának kifésülésében. Alkalmazása után minden fürt selymes és gyönyörűen illatos lesz. Mivel a Bio virágvíznek nagyszerű hidratáló és regeneráló hatása van, közvetlenül a hajtövekre is permetezheted. Nemcsak a természetes növekedésüket segíti, de a hámló bőrt is kíméletesen eltávolíthatja.

    Kötet: 100 ml

    Összetétel és gyártás

    A csecsemőknek szánt Bio virágos víz három virágos összetevőt tartalmaz, köztük damaszkuszi rózsát, levendulát és kamillát. Minden virág a bolgár hegyek tiszta természetéből származik, ahol kézzel szedik őket a tisztességes kereskedelem szellemében. A betakarítás kora reggel kezdődik, amikor a növények virágai a legnagyobb mennyiségű illóolajat termelik, amelyek védelmet nyújtanak az alacsony hőmérséklet ellen. A szirmokat ezután azonnali feldolgozásra szállítják. Csak a rövid, legfeljebb 45 percig tartó szállításnak köszönhetően a virágok megőrzik természetes frissességüket és finom illatukat. A feldolgozás kétszeres vízgőz-desztillációval történik, ahol 1 kg virágot használnak fel 1 liter virágvízhez. A gyártás során az értékes illóolaj nem válik le, hanem benne marad. Ennek köszönhetően a Bio Virágvíz megőrzi értékes tulajdonságait és kiváló minőséget kap.

    INCI: Bio Rózsavíz, Bio Levendulavíz, Bio Kamillavíz és glicerin/ Rosa Damascena virágvíz, Lavandula Angustifolia virágvíz, Chamomilla Recutita virágvíz, glicerin, Linalool*.
    * A rózsa és a levendulavíz természetes összetevője.

    CRUELTY FREE and VEGAN: A PETA tanúsítvány biztosítja, hogy egyik terméket sem tesztelték állatokon, és nem tartalmaz állati eredetű összetevőket.

    CPK bio: A "BIO" címke a biogazdálkodásból (BIO) vagy szabad gyűjtésből származó nyersanyagok eredetét jelzi. A CPK - Certified Natural Cosmetics garantálja, hogy a termék összetevői legalább 85%-ban természetes eredetűek.

    Figyelmeztetés: Minden virágvizet sötét helyen, szobahőmérsékleten tartson. Nyáron és melegebb időben a hűtőszekrény használatát javasoljuk.

    Paraméterek

    Értékelés

    Recenzió írása

    Virágvíz Bio Purity Vision 100 ml (PURV105)

    Virágvíz Bio Purity Vision 100 ml (PURV105)

    Tři květinové vody v jednom - péče o tu nejjemnější pleť, vhodné i pro miminka. Objem 100 ml.



    Top Purity Vision termékek

    Hasonló termékek